​Infotapahtumia sidosryhmille

Käynnistämme tammikuun aikana uusien työllisyysalueiden yhteistyötä sidosryhmien kanssa järjestämällä yhdessä Lahden kaupungin kanssa tilaisuuksia, joissa on tarkoituksena mahdollistaa vuoropuhelu ja kertoa miten Päijät-Hämeen työllisyysalueiden valmistelu on käynnistynyt:

  • 17.1.2024 tavataan järjestöjä sekä muita kolmannen sektorin toimijoita koko Päijät-Hämeen työllisyyden toimijoiden kanssa.
  • 25.1.2024 klo 8-10.30 Päijät-Hämeen yrityksille ja yrittäjille aamupäiväinfo tulevaisuuden työllisyys- ja yrityspalveluista yhteistyössä Päijät-Hämeen yrittäjien kanssa.
    Mukaan ovat tervetulleita kaikki yritystoimijat ja aiheesta kiinnostuneet Lahden kaupungintalolle.
    Ilmoittautuminen tapahtumaan: https://www.yrittajat.fi/tapahtumat/paijat-hameen-tyollisyys-ja-yrityspalvelut-2025-tapahtuma/

Päijät-Hämeen työllisyysalueen valmistelu jatkuu työryhmissä

TE24-valmistelu jatkuu vuoden alusta 13 eri valmistelutyöryhmässä. Ryhmiin on nimetty henkilöitä tulevan Päijät-Hämeen työllisyysalueen kuntien työllisyyden työntekijöistä, Hämeen TE-toimiston ja ELY-keskuksen edustajista.

Ryhmiin pyydetyille henkilöille on lähetetty aiheesta tiedote perjantaina 12.1.2024

Osa valmisteluryhmistä ovat jo aloittaneet toimintansa ja loppujen ryhmien toiminta tulee alkamaan tammi-helmikuun aikana. Osa työryhmistä kokoontuu myös maakuntatasoisesti, jolloin mukana ovat molempien työllisyysalueiden työryhmät. Tällaisia työryhmiä ovat esimerkiksi työnantajapalvelujen, viestinnän, monialaisen työn sekä hankinnan työryhmät. Työryhmien kokoonpano vahvistettiin 17.1.2024 Päijät-Hämeen työllisyysalueen ohjausryhmän järjestäytymiskokouksessa.

​Työllisyysaluejohtajan rekrytointi

Päijät-Hämeen työllisyysalueen työllisyysaluejohtajan rekrytointi on käynnistynyt ja on avoimessa haussa 18.1. - 7.2.2024. 

Haku on auki Kuntarekryn kautta: www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/tyollisyysaluejohtaja-577232/. Tavoitteena on, että päätökset rekrytoinnista tehdään helmikuun aikana.

Päijät-Hämeen työllisyysalueen valmistelutiimi:

Mikä TE24? 

Mikäli ihmettelet mistä on puhe niin käyhän lukemassa perustiedot muutoksesta: www.hollola.fi/tyo-ja-yrittaminen/yrityspalvelut/tyonantajalle-ja-rekrytoijalle/paijat-hameen-tyollisyysalue-2025/ ​

Lue uusimmat uutiset

Katso kaikki uutiset

Valtuuston päätökset 10.6.2024

Uutiset - 13.06.2024 - Kunnan toiminta