Salpakierto Oy on yhteisesti kilpailuttanut ja järjestää tällä hetkellä koko toimialueellaan muovi-, kartonki-, lasi- ja metallipakkausten jätekuljetukset sekä seka-, energia- ja biojätteiden kuljetukset osassa toimialuetta. Lakko aiheuttaa viivästyksiä jäteastioiden sovittuihin tyhjennyspäiviin.

  • Lakko vaikuttaa mahdollisesti koko toimialueella kaikkiin ajoihin, kertoo Salpakierto Oy:n palvelupäällikkö Toni Kranttila.
  • Lakon aikana 1.-2.2. ajamatta jääneet tyhjennykset tehdään heti kun mahdollista.
  • Kuljetusten viivästyminen lakon takia voi heijastella myös vielä seuraavan viikon ajoihin niin, että tyhjennyksiä voidaan tehdä totutusta eroavana päivänä. Tavoitteena on kuitenkin saada lakkoa seuraavan viikon aikana ajojen aikataulut normalisoitua.

Lisätietoja antaa:
palvelupäällikkö Toni Kranttila, puh. 041 731 7433

Salpakierto Oy on 9 kunnan omistama osakeyhtiö, joka huolehtii jätelain mukaisista yhdyskuntajätehuollon palvelutehtävistä omistajakuntiensa alueella. Tehtäviin kuuluvat kunnan vastuulle kuuluvien jätteiden vastaanotto, käsittely, jäteneuvonta, jätehuollon suunnittelu ja kehittäminen sekä jätteenkuljetus kunnan järjestämän jätteenkuljetuksen osalta. Yhtiö on osa Lahden kaupunkikonsernia.

Lue uusimmat uutiset

Katso kaikki uutiset

Valtuuston päätökset 10.6.2024

Uutiset - 13.06.2024 - Kunnan toiminta