Ennen omaa vastaanottoaikaa on hyvä tulla ajoissa paikalle, jotta väistötiloissa sijaitseville vastaanotoille löytää kiireettä. Kutsukirjeen mukana tulleisiin saapumisohjeisiin kannattaa tutustua huolellisesti ja ottaa kirje mukaan.

Omalla autolla saapuvien kannattaa huomioida, että pysäköintijärjestelyt ovat muuttuneet ja pysäköintipaikat vähentyneet. Pysäköintialue P3 on kokonaan pois käytöstä. Vapaan paikan löytyminen voi viedä huomattavasti aikaa.

Keskussairaalalle pääsee myös julkisilla liikennevälineillä. Linja-autopysäkit Lahden ja Hollolan suuntiin ovat sairaalan edessä Keskussairaalankadulla ja Hoitajankadulla. Keskussairaalan tulevat ja lähtevät reitit aikatauluineen voit tarkastaa Lahden Seudun Liikenteen reittioppaasta.

Toimivat, terveet ja nykyaikaiset hoidon tilat

Nyt käynnistyvä rakennusvaihe jatkaa keskussairaalan uudistamista. Hoitotilat uusitaan toimiviksi ja nykyaikaisiksi. Alkuperäisen 70-luvulla valmistuneen keskussairaalarakennuksen osia on uusittu vuodesta 2019 lähtien alkuperäisten tilojen tullessa elinkaarensa päähän.


Lisätietoja:
tulosyksikköpäällikkö Mervi Kallioinen, p. 044 440 3582

Päijät-Hämeen hyvinvointialue järjestää päijäthämäläisten sosiaali- ja terveyspalvelut sekä pelastustoimen palvelut alueen asukkaille.

Päijät-Hämeen hyvinvointialue - Päijät-Hämeen hyvinvointialue (paijatha.fi)

Lue uusimmat uutiset

Katso kaikki uutiset

Valtuuston päätökset 10.6.2024

Uutiset - 13.06.2024 - Kunnan toiminta