Viimeinen päivä ajanvarauksettoman rokotuksen hakemiseen on 1. joulukuuta. Rokotuspäiviä tulee siis kolme lisää alkuperäiseen suunnitelmaan verrattuna.  
Rokotukset ovat alkuruuhkan jälkeen sujuneet rauhallisesti ja odotusaika on pysynyt lyhyenä. Päivittäin rokotuksen on käynyt hakemassa 500 henkilöä.  
 
Keskussairaalan rokotuspiste on avoinna arkisin maanantaista perjantaihin kello 12-19.30.  
Keskussairaalan rokotuspiste sijaitsee Hoitajankadun puolella, tilapäisen sisäänkäynnin aulassa. Rokotuspisteelle kuljetaan vain tämän sisäänkäynnin ovista. Aulan odotustilassa on istuimia.  
Rokotuspisteelle on opastus Keskussairaalankadulta ja Hoitajankadulta. Lähimmällä parkkialueella P3 on eniten tilaa iltapäivällä kello 15 jälkeen, jolloin henkilökunnalta vapautuu autopaikkoja.   

Päijät-Hämeen hyvinvointialueella on annettu tämän syksyn aikana 5,1 prosenttia Suomessa annetuista koronarokotteista. Alueellamme rokotettuja on noin puolitoistakertaisesti verrattuna maan keskiarvoon. 
 
Lisätietoja:  
Marianne Wallin, ylilääkäri, 044 4163 656   
Henry Raita, rokotuskoordinaattori, 040 568 4133  

Päijät-Hämeen hyvinvointialue järjestää päijäthämäläisten sosiaali- ja terveyspalvelut sekä pelastustoimen palvelut alueen asukkaille.

Päijät-Hämeen hyvinvointialue - Päijät-Hämeen hyvinvointialue (paijatha.fi)

Lue uusimmat uutiset

Katso kaikki uutiset

Valtuuston päätökset 10.6.2024

Uutiset - 13.06.2024 - Kunnan toiminta