Hollolan yrittäjien puheenjohtaja Niina Kettunen, vuoden 2023 yrittäjäksi valittu Kirsi Miss ja kunnanjohtaja Päivi Rahkonen juhlatunnelmiss

Hollolan yrittäjät on valinnut Hollolan vuoden 2023 yrittäjäksi Salpakankaan Lääkintävoimistelu oy:n Kirsi Missin. Voittaja julkistettiin tiistaina 5.9.23 valtakunnallisen Yrittäjän päivän kunniaksi. Miss on valmistunut fysioterapeutiksi 30 vuotta sitten. Miss oli töissä fysioterapiayrityksessä, jonka hän osti vuonna 1998 ja aloitti yrittäjänä.
Salpakankaan Lääkintävoimistelu tarjoaa Salpakankaan keskustassa monipuolisia ja laadukkaita fysioterapiapalveluita eri-ikäisille tuki- ja liikuntaelin sekä neurologisista ongelmista kärsiville asiakkaille. Viime vuosina yritys on panostanut muun muassa uusiin terveysteknologian laitteisiin, joiden myötä yritys toimii edelläkävijänä Suomessa.
Yritys työllistää tällä hetkellä viisi työntekijää.
Kirsi Miss on järjestöaktiivi ja hän on mukana sekä oman alansa että yrittäjyyden edunvalvontajärjestöissä.

Yksinyrittäjäksi valittiin Annakaisa Ventomäki

Hollolan Yrittäjät valitsivat Hollolan vuoden 2023 yksinyrittäjäksi fysioterapeutti Annakaisa Ventomäen. Hämeenkoskelainen Ventomäki on tarjonnut fysioterapia- ja eläinfysioterapiapalveluja vuodesta 1996 lähtien. Ventomäki valmistui fysioterapeutiksi sekä eläinfysioterapeutiksi 30 vuotta sitten.
Ventomäki on erikoistunut manuaaliterapiaan ja hoitaa pääasiassa tuki- ja liikuntaleinsairauksista johtuvia kiputiloja, liikerajoituksia ja toimintahäiriöitä niin eläimillä kuin ihmisiillä. Palveluihin kuuluu myös akupunktio. Ventomäki toimii lisäksi kouluttajana uusille eläifysioterapeuteille.

Vuoden yksinyrittäjäksi valitun Annakaisa Ventomäen pokaali.
Saara Kukkonen on vuoden nuori yrittäjä

Hollolan Yrittäjät palkitsivat maaliskuussa vuoden 2023 nuoreksi yrittäjäksi Nikkarin Maatilan agronomi Saara Kukkosen Hämeenkoskelta.
Kukkonen osti maatilan edeltävältä sukupolvelta 12 vuotta sitten ollessaan 23-vuotias. Kukkonen viljelee luomutilalla parsaa ja mansikkaa. Lisäksi tilalla valmistetaan hilloja ja tila on retki- ja matkailukohde.

Maakunnallisen vuoden yrittäjän, yksinyrittäjän ja nuoren yrittäjän valinnat julkistetaan ja palkitaan Yrittäjäjuhlan gaalassa 13.10.23 Lahden Sibeliustalossa. Myös nyt julkistetut paikalliset Vuoden yrittäjät palkitaan juhlassa.

Julkaistu ensimmäisen kerran: 5.9.2023

Lue uusimmat uutiset

Katso kaikki uutiset