Hollolan eläkkeensaajien Elomarkkinat kello 9-13

Perinteiset Hollolan Eläkkeensaajien markkinat tuovat markkinahumun ja hyvää meininkiä Hollolan torille. Myynnissä on muun muassa runsaasti paikallisia tuotteita ja ohjelmassa perinteistä lantinheittoa aikuisille ja lapsille renkaanheittoa. Elomarkkinoilla julkistetaan myös Salpakangas eilen, tänään ja huomenna- kirja.
Torilla esiintyvät transilvaanialainen tanssiryhmä sekä Harmonikka Herrasmiehet. 

Hollola-iltaa vietetään kello 17–22

Iltatapahtumassa on tarjolla runsasasti laadukasta musiikkia ja kulttuuria koko perheelle. Illan aikana kuullaan nuoren Isabella Kalliokosken kissalauluja ja Heinsuon koulun Weedswamp Boysien musisointia.
Tämän vuoden ikäluokkansa harmonikansoiton nuori Suomen mestari Onni Elomaa, 12, ilahduttaa yleisöä soitollaan.
Transilvaanialainen tanssiryhmä Boróka esiintyy sekä suomirockin helmiä soittavat nuoret muusikot kokoonpanolla Rock(Suomi).
Monipuolinen ohjelma jatkuu kitaravirtuoosien Topi-Pekka Laakson ja Joni Rajamäen duolla nimeltään Duo Bon Joni. Illan pimetessä Hollola-päivän kruunaa upea, koko kansan kultakurkku Konsta Hietanen. Tapahtuman juontaa Majakka ja Perävaunu

Vuoden 2023 Holosuu selviää Hollola-illassa

Hollola-illan aikana julkistetaan kunnan viides Hollolan Holosuu, jonka palkitsevat perinteisesti kunnanjohtaja Päivi Rahkonen ja Seutunelosten tuottaja Ville Hakala.

Poikkeuksellisesti uusi tapahtumapaikka

Maha kurnien tapahtumassa ei tarvitse olla, sillä illan aikana on tarjolla paikallisten yrittäjien ja yhdistysten ruokamyyntiä. Lisäksi kävijät pääsevät tekemään yhteisötaidetta sekä muotoilemaan ilmapalloja Sipi-Pellen ilmapallokoulussa. Luvassa on myös Hollolan nuorisovaltuuston yllätysvieras.
Hollola-ilta järjestetään tänä vuonna poikkeuksellisesti vanhan virastotalon sisäpihalla suuressa tapahtumateltassa sekä viraston viihtyisässä puutarhassa, sillä Hollolan tapahtumatorialueella on tietoliikenneyhteyksien siirtämisen vuoksi tehty työmaa.
Hollola-päivän tapahtumaan ovat kaikki tervetulleita ja tapahtumat ovat ilmaisia.

Tervetuloa viihtymään taiteen ja elävän musiikin äärelle Hollolan kuntakeskukseen!

Ohjelma

(muutokset mahdollisia, alkamisajat noin aikoja)

17.00 Avajaissanat vapaa-aikapalvelujen päällikkö Lassi Puodinketo
17.05 Isabella Kalliokoski – kolme kissalaulua
17.15 WeedSwamp Boys
17.40 tanssiryhmä Boróka -ryhmä Romanian Transilvaniasta

18.00 Onni Elomaa
18.30 Rock(suomi)

19.20 Hollolan Holosuun nimeäminen – Päivi Rahkonen ja Ville Hakala
19.45 Duo BonJoni

21.00 Konsta Hietanen

Tapahtuman juontaa Majakka ja Perävaunu

Lisätietoja:
Kulttuurituottaja
Hanna Kaitila
040 557 4402
hanna.kaitila@hollola.fi