Asioi Piipahluksessa

Viimeksi päivitetty: 15.09.2023

Asiointipisteessä voi hoitaa kunnan ja muiden toimijoiden palveluihin liittyviä asioita. Asiointipiste on myös eri palveluiden ja tapahtumien tietopankki ja palvelupisteestä voi hakea ja sinne voi palauttaa eri palveluihin liittyviä lomakkeita. Asiointipisteen palveluneuvojat hoitavat myös Kelan avustavia asiakaspalvelutehtäviä (yleisneuvonta, esitteiden jako, lomakkeiden jako ja vastaanotto). Tilavaraukset hoidetaan keskitetysti asiointipisteessä tai sähköisesti Timmissä. Asiointipisteessä on tietokoneen käyttö mahdollisuus ja apua sen käyttämiseen.

Kuvaus:

Asiointipisteessä voi hoitaa kunnan ja muiden toimijoiden palveluihin liittyviä asioita. Asiointipiste on myös eri palveluiden ja tapahtumien tietopankki ja palvelupisteestä voi hakea ja sinne voi palauttaa eri palveluihin liittyviä lomakkeita.
Asiointipisteen palveluneuvojat hoitavat myös Kelan avustavia asiakaspalvelutehtäviä (yleisneuvonta, esitteiden jako, lomakkeiden jako ja vastaanotto). Tilavaraukset hoidetaan keskitetysti asiointipisteessä.
Voit käyttää asiointipisteessä myös tietokonetta ja ottaa asiakirjoista kopioita sekä tulostaa ja skannata niitä.
Kopiomaksu 0,50 euroa/kpl mustavalkoinen yksipuolinen ja 1,00 euroa/kpl kaksipuolinen.
Värillinen yksipuolinen 1,00 euroa/kpl ja kaksipuolinen 2,00 euroa/kpl.
Tulostemaksu 0,30 euroa/kpl. Skannaus on maksutonta.
Asiointipisteessä voit ostaa ja ladata Lahden Seudun Liikenteen Waltti-korttia. 
Käynti pääkirjastossa sijaitsevaan asiointipisteeseen on esteetön.