TE24-valmistelun tammikuun kuulumiset Päijät-Hämeen työllisyysalueella

​Infotapahtumia sidosryhmille

Käynnistämme tammikuun aikana uusien työllisyysalueiden yhteistyötä sidosryhmien kanssa järjestämällä yhdessä Lahden kaupungin kanssa tilaisuuksia, joissa on tarkoituksena mahdollistaa vuoropuhelu ja kertoa miten Päijät-Hämeen työllisyysalueiden valmistelu on käynnistynyt:

  • 17.1.2024 tavataan järjestöjä sekä muita kolmannen sektorin toimijoita koko Päijät-Hämeen työllisyyden toimijoiden kanssa.
  • 25.1.2024 klo 8-10.30 Päijät-Hämeen yrityksille ja yrittäjille aamupäiväinfo tulevaisuuden työllisyys- ja yrityspalveluista yhteistyössä Päijät-Hämeen yrittäjien kanssa.
    Mukaan ovat tervetulleita kaikki yritystoimijat ja aiheesta kiinnostuneet Lahden kaupungintalolle.
    Ilmoittautuminen tapahtumaan: https://www.yrittajat.fi/tapahtumat/paijat-hameen-tyollisyys-ja-yrityspalvelut-2025-tapahtuma/

Päijät-Hämeen työllisyysalueen valmistelu jatkuu työryhmissä

TE24-valmistelu jatkuu vuoden alusta 13 eri valmistelutyöryhmässä. Ryhmiin on nimetty henkilöitä tulevan Päijät-Hämeen työllisyysalueen kuntien työllisyyden työntekijöistä, Hämeen TE-toimiston ja ELY-keskuksen edustajista.

Ryhmiin pyydetyille henkilöille on lähetetty aiheesta tiedote perjantaina 12.1.2024

Osa valmisteluryhmistä ovat jo aloittaneet toimintansa ja loppujen ryhmien toiminta tulee alkamaan tammi-helmikuun aikana. Osa työryhmistä kokoontuu myös maakuntatasoisesti, jolloin mukana ovat molempien työllisyysalueiden työryhmät. Tällaisia työryhmiä ovat esimerkiksi työnantajapalvelujen, viestinnän, monialaisen työn sekä hankinnan työryhmät. Työryhmien kokoonpano vahvistettiin 17.1.2024 Päijät-Hämeen työllisyysalueen ohjausryhmän järjestäytymiskokouksessa.

​Työllisyysaluejohtajan rekrytointi

Päijät-Hämeen työllisyysalueen työllisyysaluejohtajan rekrytointi on käynnistynyt ja on avoimessa haussa 18.1. – 7.2.2024. 

Haku on auki Kuntarekryn kautta: www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/tyollisyysaluejohtaja-577232/. Tavoitteena on, että päätökset rekrytoinnista tehdään helmikuun aikana.

Päijät-Hämeen työllisyysalueen valmistelutiimi:

Mikä TE24? 

Mikäli ihmettelet mistä on puhe niin käyhän lukemassa perustiedot muutoksesta: www.hollola.fi/tyo-ja-yrittaminen/yrityspalvelut/tyonantajalle-ja-rekrytoijalle/paijat-hameen-tyollisyysalue-2025/ ​

Uusi elinkeinopäällikkö esittäytyy

Olen Tiia Irri ja aloitin Hollolan kunnan elinkeinopäällikkönä vuoden alusta. Elinkeinopäällikkönä olen edistämässä entistä yritysystävällisempään Hollolaa. Vastuualueelleni kuuluvat yritysten kehittämis- ja sijoittumispalvelut. Lisäksi tulen tekemään yhteistyötä TE24-uudistukseen liittyen työllisyyspalveluiden kanssa.

Taustani on vahvasti yritysmaailmassa, viimeisimpänä vastasin neljä vuotta perheyrityksen myynnistä, markkinoinnista ja isolta osin myös erilaisesta sidosryhmätyöstä. Tätä kautta myös Hollola tuli tutuksi, sillä yritys toimii Hollolassa. Koko työurani olen tehnyt töitä erilaisten yritysten kanssa, joten tunnen hyvin erilaisten ja eri kokoisten yritysten toimintaa ja tarpeita. Koulutukseltani olen YAMK Tradenomi.

Odotan innolla yhteistyötä niin sisäisten kuin ulkoistenkin sidosryhmien kanssa. Vierailen mielelläni yrityksissä ja toivon, että yrityksistä ollaan minuun matalalla kynnyksellä yhteydessä.

Tiia Irri
Elinkeinopäällikkö
044 780 1298
tiia.irri@hollola.fi